Föreläsningar & Workshops

Inspireras av de olika föreläsningar och workshops som Charbel erbjuder. Du bokar enkelt eller skickar en förfrågan under respektive sida.

Hur inkluderande
är du och din verksamhet?

En upplevelsebaserad show som grundar sig i forskning och praktiska värderingsövingar som syftar till en större interkullturella förståelse samt verktyg för att arbeta vidare med mångfald och inkludering. 

Människan bakom fasaden

En inspirationsföreläsning om personligt ledarskap där Charbel delar med sig av dom verktyg som tagit honom från ”slum” till finrum och hittat en meningsfullhet i livet. 

Det sårbara ledarskapet

En tankeväckande show som ger verktyg för att kunna bli ännu mer sårbar som ledare och chef.

Scenen är din
– En praktisk retorikutbildning

Workshopen har tagits fram efter att ha noggrant studerat Charbels talarkonst (10 år idéellt och 9 år professionellt).

På ett väldigt enkelt sätt med olika strategier och metoder kan du gå från att vara livrädd att stå framför andra till att äga scenen. 

Vad sägs bakom stängda dörrar?

En påbyggnads-workshop på ”Hur inkluderande är du och din verksamhet” som syftar till att sätta ord på tankar och känslor som aldrig tidigare vågats. 

Stand-up Kulturkrockarnas humor

En rolig och fartfylld show som är anpassad till fester, middagar eller nätverksträffar för att både lätta på stämningen genom igenkänning samt att skratta åt sina fördomar. 

Mångfaldsrådgivning till chef

Ledarskapsstöd och affärsrådgivning genom individuella samtal för att på ett avdramatiserat sätt diskutera känsliga frågor för du som chef ska kunna ta ditt första eller ytterligare steg i er mångfaldsarbete. 

Konsulter, projekt och andra inkluderingssatsningar

Uppdrag som konsult för att hjälpa organisationer med antingen mångfalsstrategi eller ro ihamn ett inkluderingsporjekt. Längden och storleken varierar beroende på vad som önskas.

Vad säger publiken?

Många har minnen för livet, andra påverkas på annat sätt. Det är så rörande att se alla dessa känslor som kommer fram på Charbels föreläsningar.

Se mer i mina kanaler

Föreläsningar

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren