Referenser

Frida Boisen
"Sveriges bästa talare som ALLA borde lyssna och bli drabbade av. Så gripande, berörande och viktig eftersom han förklarar varför våra samhällsutmaningar uppstår och hur vi kan förebygga dem.”
Frida Boisen
Moderator, Föreläsare
Sofi Franzen
"Charbel berör på djupet och skapar minnen som räcker lång tid efter föreläsningen. Han lyckas med konststycket att få åhöraren att tappa fotfästet för en stund och vakna upp med en nyktrare syn på sina invanda normer och värderingar."
Sofi Franzen
VD, Eventyr & Nineyard
Olle Tholén
"Charbel förflyttar gränser och utmanar normer på ett unikt sätt. Han är inte bara en fantastisk inspiratör utan också en normbrytande och utmanande talare av absolut högsta klass."
Olle Tholén
VD, Crazy Pictures
Helena Flöjt-Josefsson
"Charbel är en trovärdig och genuin föreläsare, som bygger upp både stämning och känslor hos publiken innan han levererar sitt viktigt budskap. Allt känns genomtänkt och spontant - ärligt och öppet. Mycket positiv feedback från publiken."
Helena Flöjt-Josefsson
Ålands landskapsregering
Titti Schultz
Charbels föreläsning stannade med mig i veckor, jag tänkte på sånt han sagt varje dag länge länge och det kommer fortfarande tillbaka till mig i olika situationer och sammanhang. Charbel griper tag, får mig att tänka, faktiskt rannsaka mig själv. Jag både gråter och ler. Man landar mjukt och känner dig klokare.
Titti Schultz

Följ mig

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren