Föreläsningar

Konsulter, projekt
och andra inkluderingssatsningar

Konsultation för att hjälpa organisationer med antingen mångfaldsstrategi eller ro i hamn ett inkluderingsprojekt. Längden och storleken varierar beroende på vad som önskas. 

Som en mångfalds- och inkluderingskonsult tar Charbel på sig uppdrag som sträcker sig från att utforma omfattande mångfaldsstrategier till att navigera organisationer genom inkluderingsprojekt med fokus på att skapa en känsla av samhörighet och tillhörighet för alla medarbetare. Uppdraget är att bistå organisationer i deras strävan efter att skapa en arbetsmiljö där mångfald inte bara tolereras utan också omfamnas som en nyckel till framgång och innovation.

Oavsett om det är att analysera befintliga processer, utvärdera policies och rutiner, eller genomföra workshops och utbildningar, skräddarsyr Charbel sitt stöd för att passa varje organisations unika behov och mål. Uppdraget är flexibelt i storlek och omfattning, med möjlighet att antingen ta ledningen i hela projektet eller arbeta som en integrerad del av ditt team.

Genom att erbjuda expertis och vägledning inom områden som mångfaldsrekrytering, kulturell kompetensutveckling och inkluderande ledarskap, hjälper Charbel organisationer att inte bara uppnå sina mål inom mångfald och inkludering, utan också att skapa en starkare och mer engagerad arbetsstyrka.

Oavsett om ditt mål är att bli en branschledare inom mångfaldsarbete eller att helt enkelt öka trivseln och produktiviteten på arbetsplatsen, är Charbel här för att stödja dig på vägen mot framgång och mångfald.

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
Något mindre 60%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Följ mig

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan