Föreläsningar

Mångfaldsrådgivning
till chef

Ledarskapsstöd och affärsrådgivning genom individuella samtal för att på ett avdramatiserat sätt diskutera känsliga frågor för du som chef ska kunna ta ditt första eller ytterligare steg i er mångfaldsarbete. 

Vi förstår att det kan vara utmanande att navigera genom känsliga frågor som rör mångfald och inkludering som chef. Du erbjuds individuellt ledarskapsstöd och affärsrådgivning genom diskreta och avslappnade samtal, skräddarsydda för att hjälpa dig ta ditt första eller nästa steg i ert mångfaldsarbete.

Målet är att skapa en trygg och konfidentiell miljö där du som chef kan utforska och diskutera dessa känsliga frågor utan att känna dig osäker eller obekväm. Genom att erbjuda ett avdramatiserat forum för öppen dialog och reflektion, ger Charbel dig möjligheten att utforska dina egna tankar, känslor och förutfattade meningar kring mångfald och inkludering.

Charbel lyssnar på dina bekymmer och utmaningar, och erbjuder konkreta råd och strategier för att stödja dig i din roll som ledare. Oavsett om du behöver hjälp med att utforma en mångfaldsstrategi, hantera konflikter eller främja en kultur av inkludering på arbetsplatsen. 

Genom individuella ledarskapsstöd och affärsrådgivning får du den personliga vägledning och support du behöver för att ta ditt mångfaldsarbete till nästa nivå. Tillsammans kan vi skapa en arbetsplats där mångfald och inkludering inte bara är en prioritet, utan också en självklarhet.

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
Något mindre 60%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Följ mig

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan