Föreläsningar

Vad sägs bakom
stängda dörrar?

En påbyggnads-workshop på ”Hur inkluderande är du och din verksamhet” som syftar till att sätta ord på tankar och känslor som aldrig tidigare vågats.

Välkommen till en påbyggnads-workshop som tar dig bortom ytan och in i djupet av inkludering och mångfald. Med fokus på att utforska och förstå dina egna tankar och känslor kring dessa ämnen, skapar vi en trygg och öppen miljö där du kan uttrycka dig fritt och ärligt.

Genom en kombination av reflekterande övningar, gruppdiskussioner och personliga berättelser, ger  workshopen dig verktygen för att sätta ord på tankar och känslor som kanske aldrig tidigare har vågats uttryckas. Charbel uppmuntrar till djup självreflektion och öppen dialog för att främja ökad medvetenhet och förståelse för din egen roll i skapandet av en inkluderande verksamhet.

Charbel undersöker olika aspekter av inkludering och mångfald, inklusive privilegium, fördomar och mikroaggressioner, och ger dig verktyg för att identifiera och hantera dessa i din egen verksamhet. Genom att utmana befintliga normer och förväntningar, skapar vi en plats där alla känslor och erfarenheter är välkomna och respekterade.

Målsättningen är att inte bara öka medvetenheten om inkludering och mångfald, utan också att ge dig verktyg för att omsätta denna medvetenhet i handling. Genom att främja ärliga och öppna diskussioner och erbjuda konkreta strategier för förändring, strävar vi efter att skapa en verksamhet där alla känner sig sedda, hörda och värderade för den unika person de är.

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
Något mindre 60%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan