Föreläsningar

Människan
bakom fasaden

Charbel Gabro, prisbelönta talaren som under snart två decennier vigt sitt liv åt att inspirera kring det han själv saknade som ung och nyanländ i Sverige ”– Att bygga broar mellan slum och finrum, för att utplåna det tomrum som uppstått där emellan”. 

Charbel Gabro, en strålande stjärna på den talarscenen, har i nästan två decennier dedikerat sitt liv åt att kasta ljus över den resa han själv genomgick som ung och nyanländ i Sverige. Med en passion och en brinnande önskan att överbrygga klyftan mellan olika samhällsskikt och kulturer, har han blivit en kraftfull röst för förändring och inkludering.

Genom sina gripande tal och inspirerande berättelser delar Charbel inte bara sina egna erfarenheter utan också en vision om en värld där alla människor, oavsett bakgrund eller ursprung, har möjlighet att blomstra och växa. Hans budskap om att bygga broar mellan slum och finrum är en uppmaning till handling, en uppmaning att tillsammans arbeta för att utplåna de klyftor som skiljer oss åt och istället skapa en värld av samhörighet och förståelse.

Genom att använda sitt eget liv som en levande illustration av möjligheten att övervinna hinder och nå nya höjder, inspirerar Charbel andra att drömma stort och kämpa för förändring. Hans prisbelönta tal är en påminnelse om att varje individ har makten att göra en skillnad, och att det är genom gemensamma ansträngningar och solidaritet som verklig förändring kan ske.

Charbel Gabro är mer än bara en talare – han är en banbrytare för förändring och en ljusglimt i en värld som ibland kan kännas mörk. Med sitt brinnande engagemang och sin outtröttliga vilja att göra skillnad, fortsätter han att inspirera och motivera människor för en bättre och mer inkluderande framtid.

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
XX 99%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Följ mig

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan