Sociala initiativ som berör

Charbel är inte bara en fantastisk talare utan är också upphovsman/engagerad i olika sociala initiativ. Han har även medverkat i flertalet kända poddar och som programledare

Föreläsningar

Sociala initiativ

Eldsjäls-
dagarna

En hyllning till de outtröttliga eldsjälar, vars generositet och engagemang lyser starkt i vårt samhälle. Dessa inspirerande individer delar oegennyttigt med sig av sin tid, kunskap och energi, vilket lyfter och berikar alla de kommer i kontakt med.

Sociala initiativ

Sociala initiativ

Samtals-
ringen

Ett initiativ som använder sig av noggrant utformade samtalsmetoder för att ge unga pojkar verktygen de behöver för att öppet uttrycka sina känslor och tankar. Genom dessa samtal fostras pojkar till att bli modiga och självsäkra män, beredda att möta världens utmaningar med både styrka och ödmjukhet.

Sociala initiativ

Förorts-
inspiration

Ett nyskapande eventkoncept designat för att stärka och trygga tillvaron för ungdomar i Sveriges mest utsatta områden. Genom engagerande aktiviteter och samhällsinriktade insatser, erbjuder detta initiativ en plattform för ungdomar att växa, lära och känna sig säkra i sin dagliga miljö.

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren