Föreläsningar

Scenen är din

Workshopen har tagits fram efter att ha noggrant studerat Charbels talarkonst (10 år idéellt och 9 år professionellt).

På ett väldigt enkelt sätt med olika strategier och metoder kan du gå från att vara livrädd att stå framför andra till att äga scenen.

Workshopen är resultatet av en djupdykning i Charbel Gabros talarkonst, med över 19 års erfarenhet som en källa till inspiration och vägledning. Genom att analysera och studera Charbels unika tillvägagångssätt har vi utvecklat en workshop som är utformad för att ge deltagarna verktyg och metoder för att övervinna rädslan för att stå inför en publik och istället ta kontroll över scenen med självförtroende och karisma.

Med enkla och effektiva strategier belyser vi steg för steg hur du kan gå från att vara livrädd att tala inför andra till att äga scenen. Genom praktiska övningar och interaktivt deltagande får deltagarna möjlighet att utforska olika tekniker för att hantera nervositet, förbättra röstkontroll och kroppsspråk, samt att skapa en stark och engagerande närvaro på scenen.

Vi använder oss av beprövade metoder och verktyg som har visat sig vara framgångsrika för Charbel Gabro under hans långa karriär som talare, både ideellt och professionellt. Genom att applicera dessa strategier i sin egen talarpraktik kan deltagarna ta sina talarkunskaper till nästa nivå och nå en större publik med sitt budskap.

Oavsett om du är en erfaren talare eller nybörjare, kommer denna workshop att ge dig de verktyg och självförtroende du behöver för att ta dig från att vara rädd för att stå framför andra till att vara en självsäker och inspirerande talare som äger scenen.

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
Något mindre 60%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Följ mig

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan