Föreläsningar

Det sårbara ledarskapet

En tankeväckande show som ger verktyg för att kunna bli ännu mer sårbar som ledare och chef.

Välkommen till en tankeväckande och inspirerande show som utmanar det traditionella synsättet på ledarskap och chefsskap. Genom en kombination av humor, personliga berättelser och interaktivt deltagande tar Charbel dig med på en resa mot att omfamna sårbarheten som en styrka i din roll som ledare.

Charbel tror på att sårbarhet är nyckeln till autentiskt ledarskap och sann samhörighet med dina medarbetare. Genom att våga visa din egen sårbarhet öppnar du dörren för äkta kommunikation, ömsesidig respekt och förtroende. I denna show utforskar vi olika sätt att omfamna sårbarheten som en ledare, och ger dig praktiska verktyg och strategier för att göra detta i din vardag.

Med hjälp av inspirerande berättelser från framstående ledare och experter inom området, belyser vi vikten av att våga vara genuin och ärlig i din kommunikation och beslut. Charbel tar itu med vanliga rädslor och hinder som kan hindra dig från att visa sårbarhet, och ger dig verktyg för att övervinna dem och växa som ledare.

Genom interaktiva övningar och diskussioner får du möjlighet att reflektera över din egen relation till sårbarhet och hur du kan använda den för att skapa en mer meningsfull och effektiv arbetsmiljö. Oavsett om du är en erfaren ledare eller ny i rollen som chef, kommer showen att inspirera dig att omfamna sårbarheten som en nyckel till framgång och tillfredsställelse i ditt arbete.

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
Något mindre 60%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Följ mig

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan