Föreläsningar

Stand-up
Kulturkrockarnas humor

En rolig och fartfylld show som är anpassad till fester, middagar eller nätverksträffar för att både lätta på stämningen genom igenkänning samt att skratta åt sina fördomar. 

En förtrollad scen, och en atmosfär som vibrerar av förväntan och spänning, välkomnar vår magiska show dig till en värld av glädje och skratt. Vare sig det är en livlig fest, en elegant middag eller en nätverksträff där tankar och idéer flödar fritt, är showen skräddarsydd för att vara den perfekta ingrediensen för att krydda upp stämningen.

Med en kavalkad av humoristiska sketcher, komiska nummer och underhållande interaktioner bjuder vi in dig till en resa genom den mänskliga naturens mångfald. Genom att omfamna och skämta om våra egna fördomar och stereotyper, lyckas vi inte bara lätta på stämningen med igenkännande skratt, utan också utmana våra egna förutfattade meningar och föreställningar.

Charbel Gabro, med sin unika personlighet och oslagbara komiska timing, tar dig med på en virvlande karusell av skratt och glädje. Från satiriska imitationer till spektakulära komiska nummer som tar dig till skrattets brantaste höjder, finns det något för alla smaker och humör.

Välkomna till en värld där fördomar blir till skratt och festen aldrig tar slut!

 
 
 

Så här sammanfattar
vi denna föreläsning

Känslosam 88%
Inspirerande 100%
Något mindre 60%

Kostnadsfri
förfrågan

Gör en bokningförfrågan om föreläsningen eller kontakta Charbel ››

Prenumerera
& ta del av min värld

Fyll i uppgifterna så ses vi i mailboxen <3

Jag godkänner villkoren
Tack för din bokningsförfrågan